Valpeplaner

Viisas av Vintervidda

Vi har og har hatt enormt mange forespørsler, beklageligvis strekker ikke tiden til så alle får svar. Skriv gjerne en epost eller melding via kontaktskjemaet, men vi håper på forståelse for at vi ikke klarer å svare alle.

Alle valper fra oss leveres registrert i NKK med ID-chip, helseattest og valpefôr fra Appetitt. De leveres med pass i stedet for vaksinebok, slik at de helt fra 8-ukers vaksinen har alle vaksinene sine i passet, i tilfelle de skal reise utenlands.

Vi som oppdrettere ønsker veldig gjerne at valpekjøperne våre skal være medlemmer av Norsk Kennel Klub og Norsk Lapphundklubb. For at hundeeiere med Vinterviddahunder skal komme med i fellesskapet som klubbene tilbyr, melder vi derfor inn nye hundeeiere og betaler kontigenten for inneværende år, hvis valpekjøper ønsker dette.

Valpene har en livsforsikring i Agria gjennom oss som gjelder til dagen etter at du henter den, og uansett senest den dagen valpen blir 12 uker. Dersom Agria mottar en søknad om forsikring fra deg innen 10 dager etter at du hentet valpen, vil livsforsikringen videreføres uten den vanlige karenstiden på 20 dager.