Bøker vi anbefaler

Før man skaffer seg en valp, kan det være lurt å friske opp kunnskapene om det å ha hund. Derfor anbefaler vi at man leser èn eller flere av disse bøkene før den firbente vennen flytter inn;

 

"På talefot med hunden" - I denne boka lærer du om de forskjellige dempende signalene. Du lærer å observere hunden bedre. Du lærer å forstå hva hunden prøver å si. Du lærer å bruke dempende signaler selv slik at hunden din lettere kan forstå deg. Du kommer kort sagt - "På talefot med hunden".

Logisk, lettlest, rett på sak og anbefales for absolutt alle hundeeiere.

 

 

  

 

 

"Valpesosialisering" - Denne boka er et utmerket hjelpemiddel for oppdrettere, valpekjøpere og instruktører og viser hvordan man kan tilrettelegge treningen slik at valpen skal få et best mulig utgangspunkt. Boka tar for seg hva vi vet om sosialisering og miljøtrening, sammenhengen mellom atferdsproblemer og manglende sosialisering og hvordan sosialisere og miljøtrene i praksis.

Sosialisering og miljøtrening er kanskje den viktigste delen av treningen i hele hundens liv. Denne boka forteller deg det du trenger å vite om dette viktige temaet.

 

 

  

"Ikke skyt hunden" - regnes i dag som en av tidenes absolutt viktigste hundebøker. Dette er mer enn en hundebok. "Ikke skyt hunden" handler om trening og opplæring generelt. Læringslovene er universelle og gjelder både for hunder, katter, blekkspruter, delfiner og mennesker. Aldri før har et så innviklet emne som læringspsykologi blitt behandlet på en så lettfattelig og ikke minst humoristisk måte.

Denne boka kan snu opp ned på ditt syn på hundetrening - og ellers påvirke hvordan du samhandler med folk du møter til daglig.