Vi bruker Appetitt hundefôr til våre hunder.
Sunn ernæring gir langvarige helsefordeler, og kosthold er avgjørende for et langt og friskt hundeliv.

Appetitt tilbyr et bredt utvalg super premium hundefôr, laget med norske råvarer av høy kvalitet, med optimalt innhold av næringsstoffer hunden din trenger.Appetitt hundefôr kan gjøre en forskjell i din hunds liv. Ingen kjenner norske hunder bedre enn Appetitt. Det gir de beste forutsetninger for å utvikle fôr tilpasset norske hunder.

Resultatet er hundefôr som garantert tilfredsstiller det ernæringsmessige behovet til alle hunder. Alt fra små selskapshunder, til bruks- og jakthunder med høyt aktivitetsnivå. Appetitt hundefôr er et resultat av lang erfaring, omfattende forskning og produktutvikling med basis i internasjonale normer og anbefalinger. Appetitt har et stort nettverk av veterinærer og forskningsinstitusjoner.

Appetitt produseres i Norge. Den korte veien fra produksjon til hundens matskål, gjør at fôret til enhver tid er ferskt. Samtidig bevares næringsverdien og den gode smaken. Appetitt bruker så godt som bare norske råvarer, de har lokal produksjon og kort vei til forbruker som også betyr mindre belastning på miljø og klima. Norge er i verdenstoppen hva gjelder offentlige kvalitetskrav på råvarer til dyrefôr. Vi har blant annet nulltoleranse for salmonella og genmodifiserte råvarer. Svært god helsestatus og restriktiv bruk av antibiotika i husdyrholdet gjør at forekomsten av antibiotika resistente bakterier i fôrråvarer er så godt som fraværende.

Proteinkvalitet for vekst, utvikling og helse: I Appetitt har de søkelys på proteinråvarer og proteinkvalitet. Hunder har et høyt proteinbehov. I tillegg bør fordøyeligheten på protein være høy for å motvirke diare, gassproduksjon og andre fordøyelsesforstyrrelser.

Fettkvalitet for hundens ledd, hud og pels: Fettet i Appetitt kommer hovedsakelig fra kylling, krill og fisk. Marint fett tilfører hunden livsviktige omega-3-fettsyrer som EPA og DHA. En stor andel av disse fettsyrene kommer fra Krill i form av fosfolipider. En sammensetning av  omega-3- og omega-6-fettsyrer, og et høyt innhold av vitamin E er positivt for  hundens ledd, hud, pels og generelle helse.

Uten gluten - for god tarmhelse: Appetitt er laget på en glutenfri resept og inneholder derfor ikke glutenholdige kornråvarer. Dermed kan fôret gis hunder med glutenintoleranse eller cøliaki – og vil generelt bidra til god mage- og tarmhelse.

Kostfiber for god fordøyelse: Hunder har i utgangspunktet ikke behov for karbohydrater, men enkelte fibertyper har egenskaper som er bra for hundens fordøyelse. Appetitt inneholder spesielle fermenterbare fiberfraksjoner som har positiv effekt på fôrets passasjehastighet og mikroflora i fordøyelseskanalen. Samtidig bidrar vannbinding til god kvalitet på avføringen.


Slik fôrer  vi:

Appetitt Puppy (brukes til drektige og diegivende tisper og valper frem til 12 mnd)

Appetitt Puppy Medium Breed er et fullfôr tilpasset valper med voksenvekt fra 10 til 25 kg. Fôret egner seg også godt til tisper både i drektighetstida og i dieperioden. Fôret gir høyt energiopptak som bidrar til høy melkeproduksjon, god tilvekst på valpene og redusert fare for avmagring av tispa. Appetitt Puppy Medium Breed har et høyt innhold av protein fra animalske og marine råvarer med høy proteinfordøyelighet. Fôret passer godt til valper med følsom mage og tarm eller glutenintoleranse.

  • Inneholder ingen kornråvarer med unntak av ris.
  • Med krill, en effektiv kilde til Omega-3 som virker positivt for muskler, nerver og leddfunksjoner.
  • Basert på hydrolysert kyllingprotein som gjør fôret lettfordøyelig, reduserer gassproduksjon og gir bedre avføring med mindre lukt.
  • Høyt innhold av naturlige antioksidanter som vitamin E.
  • Naturlig Glukosamin fra Raudåte samt kondroitin fra laks og kylling for ledd og beinhelse.
  • Frukto-oligosakkarider fra betefiber hjelper valpens mage- og tarmhelse.
  • Anbefales til valper fra 3-4 ukers alder til ca 1 år, med voksenvekt opptil 10-25 kg.
  • Egner seg for tisper både i drektighetstiden og dieperioden.

Appetitt sensitive fish (brukes som vedlikeholdsfôr til voksne hunder)

Appetitt Dog Sensitive Fish Medium Breed fullfôr til voksne hunder fra 1–7 år, og med voksenvekt mellom 10 og 25 kg. Fôret har kun èn proteinkilde, og godt egnet til hunder som sliter med sensitiv hud og fordøyelse. Denne typen inneholder kun marint protein, og fungerer fint som en avveksling i smak, hvis hunden er litt lei smaken av andre typer Appetitt.

Appetitt Skin & Coat (brukes til hunder som skal opp i pels etter røyting)

Appetitt Dog Skin & Coat er tilpasset hunder som sliter med hud og pels. Appetitt Skin & Coat har et råvarevalg og sammensetning som gjør det ideelt til hunder som sliter med flassing, overdreven røyting og som har lite glansfull pels. Den inneholder litt ekstra av ting som er bra for hud og pels, og egner seg spesielt godt når lapphunder har røytet og skal gro en ny kraftig pels.

Appetitt Energy og Appetitt Extreme (brukes i spesielt aktive perioder, og til overnatting ute på vinterstid)

Appetitt Dog Energy er et fullfôr til voksne hunder med høyt aktivitetsnivå samt unghunder som har vanskelig for å legge på seg. Appetitt Dog Extreme er et hundefôr som er utviklet for voksne hunder med svært høyt aktivtetsnivå eller for hunder som er småspiste og har vanskelig for å legge på seg.

Appetitt Senior (brukes til eldre hunder)

Appetitt Dog Senior tørrfôr er tilpasset eldre hunder fra 7 år og oppover. Fôret har et næringsinnhold og energiinnhold tilpasset eldre hunder der fordøyelsesprosesser og stoffskiftefunksjoner kan være svekket.

Appetitt frysetørra vom (brukes på tur som tilleggfôring for ekstra energi)

Appetitt hundefôr frysetørket vom fra norsk storfe har meget god smakelighet og høyt energiinnhold. Passer utmerket som tilskuddsfôr til hunder ved høyt aktivitetsnivå som under trening, jakt, hundekjøring mm. Viktig å tilføre vann under fôring med frysetørket vom.

Våre hunder Tara, Ronja og Ukko er glade for å være ambassadører for Appetitt hundefôr.

De gjorde rent bord og tok hver sin plass i best in show på Norsk Lapphundklubbs siste rasespesial i 2020.